Telefon comenzi:0741 90 29 64

Drept de retur

DREPTUL DE RETRAGERE

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita retragerea din CONTRACT folosind Formularul de Retragere in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata, Noi vom rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT.
Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

– pentru COMENZILE achitate cu Card bancar

– prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
– pentru COMENZILE achitate cu OP / Card bancar

– prin virament bancar;
– pentru comenzile achitate cu plata la rivrare

– ramburs la primirea coletului sau in cont bancar
va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi PRODUSELE (se va lua data cea mai recenta).

Ne rezervam dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:

– furnizarea de PRODUSE confectionate dupa specificatiile prezentate de CLIENTUL persoana fizica sau personalizate in mod clar;
– furnizarea de PRODUSE care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
– furnizarea de PRODUSE sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre CLIENTUL persoana fizica: Periute de dinti, rezerve periute de dinti, casti intrauriculare, epilatoare, aparate de tuns, aparate de ras, trimmer facial, perie de curatare faciala, placi de indeptat parul, ondulatoare, perii rotative si ionice;

 

top
X